Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Ο ψυχίατρος, το δίλημμα, ο κρότος και η εξίσωση

- Δυο λόγια για τον αγαπημένο μας… ψυχίατρο! Σίγουρα φέτος έκανε το μεγάλο βήμα και συνεταιρίστηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ακούγεται ότι ψάχνει καινούριο χώρο γιατί τους πελάτες που του στέλνει ο Μήτσος σε καθημερινή βάση στέκεται αδύνατο να τους εξυπηρετήσει!

- Ο Σιντιμπέ, αν φέτος βρει τον παλιό καλό του εαυτό και ξαναγίνει ο παίκτης που όλοι γνωρίσαμε και θαυμάσαμε στην Εθνική Γαλλίας, κάπου εκεί κατά τον Γενάρη είναι πολύ πιθανό να κληθεί να υπογράψει καινούριο διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ!

- Μεγάλο δίλημμα στην ΑΕΚ για το αριστερό φτερό της επίθεσης. Ο Πάλμα θεωρείται κλεισμένος, ωστόσο ο Αλμέιδα έχει ένα πρότζεκτ που θέλει να το υποστηρίξει φέτος και να εξελίξει έναν παίκτη ο οποίος θα αποφέρει μεγάλα κέρδη στην ομάδα. Τον Ζίνι. Η ταυτόχρονη παρουσία του Πάλμα ίσως αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για τη στήριξη του συγκεκριμένου πρότζεκτ.

- Υπάρχει περίπτωση ο κρότος που θα ακουστεί από την απόκτηση του στόπερ που έχει στοχεύσει η ΑΕΚ να είναι τρομακτικός. Αν τελικά ευοδωθεί η ολοκλήρωση της συμφωνίας και δεν υπάρξει καμία απρόσμενη εξέλιξη. Γι' αυτό και η ΑΕΚ έχει δεμένο και έτοιμο για υπογραφές τον Αραούχο, σε περίπτωση που η συγκεκριμένη περίπτωση δεν πάει καλά. Αν πάει όμως…

- Είναι καλός στις εξισώσεις κανείς ρε παιδιά; Προσπαθώ να λύσω μερικές και τα έχω βρει μπαστούνια. Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Ρότα, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, νέος στόπερ, Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Πινέδα, Φερνάντες, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πιζάρο, Αραούχο, Ζίνι, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Πόνσε. Μου βγαίνουν 25. Πώς γίνεται να τους χωρέσουμε σε μια 11άδα; Αυτό ίσως και να είναι το δυσκολότερο έργο του Αλμέιδα.

- Σαμί Τλεμκανί, 19 ετών, Γαλλοαλγερινός, τερματοφύλακας, νέο απόκτημα της ΑΕΚ. Τον έφερε ο Ραφίκ Τζιμπούρ σαν ελεύθερο από τη U18 της Τσέλσι. Μακάρι να βγει διαμάντι και να διαπρέψει κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕΚ. Η λύση του νέου και ανερχόμενου προτιμήθηκε από αυτή του μεγαλύτερης ηλικίας και έμπειρου τρίτου τερματοφύλακα για τον πάγκο της ΑΕΚ. Η εξέλιξη θα δικαιώσει ή θα διαψεύσει τους ιθύνοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: