Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Οι βρομιάρηδες της Ευρώπης Κροάτες και οι δολοφόνοι χούλιγκανς του Παναθηναϊκού υπεύθυνοι για την αιματοχυσία στην Αγιά Σοφιά

Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη έξω από την Αγιά Σοφιά εν έτη 2023. Παρά την απαγόρευση της ΟΥΕΦΑ για μετακίνηση οπαδών στο ματς ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, 200 δολοφόνοι Κροάτες ξεκινάνε από την πατρίδα τους με κομβόι αυτοκινήτων Ι.Χ και βαν, περνάνε ανενόχλητοι τα ελληνικά σύνορα, διασχίζουν όλη την Ελλάδα κάνοντας πάνω από 700 χλμ. χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς και καταλήγουν στον Περισσό όπου έχουν δώσει ραντεβού με οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι και τους οδηγούν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί βανδαλίζουν τα πάντα, καταστρέφουν το γήπεδο, τα γύρω μαγαζιά, χτυπάνε ανυποψίαστους πολίτες, μεταξύ των οποίων ένα κοριτσάκι 13 ετών το οποίο νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένο και στο τέλος δολοφονούν με 7 μαχαιριές τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, η μητέρα του οποίου μόλις πληροφορήθηκε το θλιβερό συμβάν υπέστη έμφραγμα.

Στο μεταξύ οργή έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως οι αναλυτές της Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας γνώριζαν εδώ και δυο ημέρες ότι τουλάχιστον 100 Κροάτες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, θα φθάσουν στην Αθήνα σε συνεννόηση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και ενημέρωσαν όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και μάλιστα εγγράφως όμως τελικά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την τραγωδία έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Τα απόρρητα Πληροφοριακά Δελτία που αποκαλύπτει το newsit.gr, δείχνουν το ζοφερό σκηνικό που θα ακολουθούσε και ουδείς εκ του αποτελέσματος κατάφερε να διαχειριστεί την ίδια ώρα μάλιστα που όπως αποδεικνύεται Έλληνες και Κροάτες αστυνομικοί βρίσκονταν για ημέρες σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για την κάθοδο των μαχαιροβγαλτών από το Ζάγκρεμπ.

Παράλληλα με δεύτερο ενημερωτικό σημείωμα οι αναλυτές της Καταπολέμησης Αθλητικής Βίας που φέρει χθεσινή ημερομηνία, ανέφεραν ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια θα υπάρχει το βράδυ της Δευτέρας πλήθος φιλάθλων που έδειχνε ότι ο κίνδυνος ήταν μεγαλύτερος.

Στο πρώτο απόρρητο Ενημερωτικό Σημείωμα που αποκαλύπτει το newsit.gr, οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Αθλητικής Βίας που φέρει με ημερομηνία 6/8/2023, τίτλο: Αξιολόγηση: Α3 και θέμα: Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ  ΑΕΚ-GΝΚ Dinamo Zagreb, επισημαίνουν τα εξής αναφορικά με τις πληροφορίες που έλαβαν από τις ξένες αρχές:

"Την Τρίτη 8/8/ 2023 και ώρα 21:45, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-GΝΚ Dinamo Zagreb στο γήπεδο OPAP ARENA. Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Πληροφοριών της Κροατίας, αναμένεται να ταξιδέψουν προς την χώρα μας περί τους 150 οπαδούς της  GΝΚ Dinamo Zagreb. Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία μας από πηγή συνήθους αξιοπιστίας και οι οποίες διαρκώς ελέγχονται, στην χώρα μας θα αφιχθεί ικανός αριθμός περίπου -100 οργανωμένων οπαδών της GΝΚ Dinamo Zagreb BAD BLUE BOYS- κάποιοι εκ των οποίων θα φιλοξενηθούν από οπαδούς της ομάδας του Παναθηναϊκού με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και επικοινωνία και κάποιοι θα διαμένουν σε διάφορα καταλύματα Airbnb κυρίως πλησίον της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Επιπλέον ενδέχεται μικρός αριθμός αυτών να φιλοξενηθούν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΝ.ΚΙ  επί της Λ. Αλεξάνδρας αριθμός 115 τα οποία αναμένεται να ανοίξουν απογευματινές ώρες 7/8/2023 και να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ατόμων. Ενέργειες: υπηρεσία μας παρακολουθεί το θέμα και για οποιοδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά".

Την επόμενη μέρα και ειδικότερα στις 7 Αυγούστου 2023, σε δεύτερο Δελτίο Πληροφοριών με θέμα "Αξιολόγηση: Α3. Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ΑΕΚ-GΝΚ Dinamo Zagreb και επισυναπτόμενα έγγραφα από το σύστημα POL. με αριθμούς το υπ' 2592/23/155 1500 από 7/8/2023 και 2592/23/155 7584 από 7/8/2023, που έχει στη διάθεση του το NewsIT, αναφέρονται τα εξής: "Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικών και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία μας από ανοιχτές πηγές, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της ΑΕΚ , απευθύνουν κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να συγκεντρωθούν στον εξωτερικό χώρο -πέταλο- του γηπέδου OPAP ARENA σήμερα και από τις 19:00 ώρα με πρόφαση την διανομή εισιτηρίων διαρκείας".

Στο μεταξύ, η ξεφτιλισμένη ΟΥΕΦΑ και τα τσιράκια της, με μια απόφαση ντροπή για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αντί να αποβάλει για μια πενταετία τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση, απλά ανέβαλε το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και όρισε ως πρώτο ματς εκείνο στις 15 Αυγούστου στο Ζάγκρεμπ και τη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 18 ή 19 Αυγούστου, χωρίς καν να τιμωρήσει τους Κροάτες με τιμωρία της έδρας τους!

Ζούμε στην πιο αποδιοργανωμένη χώρα της γης, με μια αστυνομία ανίκανη να δέσει ακόμα και τα κορδόνια της, με μια κυβέρνηση που σφυρίζει αδιάφορη πλαισιωμένη από στελέχη που δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα και περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επικρατήσει η ισονομία και η ισοπολιτεία. Όταν Έλληνες οπαδοί συνεργάζονται με αλλοδαπά νεοναζί φασιστόμουτρα πρωτοστάτες του διεθνούς εγκλήματος και συνεργούν να χυθεί αίμα συμπατριωτών τους στο βωμό της αντιπαλότητας σε ένα άθλημα, εύκολο είναι να καταλάβουμε όλοι πόσο λάθος δρόμο έχουμε αρχίσει να παίρνουμε.

Τι περιμένουμε; Σαν πολίτες μια ς ευνομούμενης πολιτείας που πληρώνουμε τους φόρους μας και απαιτούμε να είμαστε ασφαλείς και προστατευμένη από έξωθεν απειλές περιμένουμε τα εξής: α) Τις παραιτήσεις όλων των ανίκανων αξιωματικών της αστυνομίας που ήταν επιφορτισμένοι με την ευθύνη φύλαξης του χώρου του γηπέδου και των πολιτών που απολάμβαναν τη βόλτα τους στον περιβάλλοντα χώρο β) Την παραίτηση των κυβερνητικών υπευθύνων που εμπλέκονται στο έγκλημα είτε με την αδιαφορία τους είτε με την έλλειψη ικανοτήτων για να διαχειριστούν και να προλάβουν επικίνδυνες καταστάσεις γ) Την αυστηρή τιμωρία της κροατικής ομάδας που γνωρίζοντας τις προθέσεις των σκληροπυρηνικών οπαδών της τους επέτρεψαν να ταξιδέψουν παρά την απαγόρευση της ΟΥΦΕΑ με τα γνωστά αποτελέσματα δ) Την ανάληψη της ευθύνης και την καταδίκη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός της δράσης των μπουμπουκιών οπαδών της που έχουν αναδειχτεί σε εξέχοντα μέλη της παρανομίας και του οργανωμένου εγκλήματος ε) Την καταδίκη από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της δράσης των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού αλλά και των Κροατών τρομοκρατών στ) Τη σύλληψη του δολοφόνου και την καταδίκη του από τη δικαιοσύνη καθώς και όλων όσων έχουν συλληφθεί επειδή ενεπλάκησαν στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας η) Την ανάληψη από την Πολιτεία κάθε δαπάνης για την ταφή του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή καθώς και την οικονομική στήριξη της μητέρας του για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: