Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Πιο ηλίθιος πεθαίνεις!

Πιο νούμερα πεθαίνεις. Αυτός ο Παναθηναϊκός, του γελοίου Αλαφούζου, έχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του… αφεντικού του (λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα). Δεν ξέρω αν επιλέγει ο ίδιος τις… καταγγελίες που κάνει κατά του Μελισσανίδη ή του τις φορτώνει έντεχνα κανένας από τους συμβούλους του που έχει γίνει το μάτι του γαρίδα περιμένοντας να ξεκουμπιστεί από την Παναθηναϊκή οικογένεια. Ίσως και να του ρίχνουν επίτηδες τέτοιες μπανανόφλουδες και σαν ηλίθιος που είναι τις πατάει. Είναι πολύ πιθανό επίσης σ' αυτές τις λούμπες να τον ρίχνει ο κολλητός του ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να δείξει στους Παναθηναϊκούς πόσο βλάκας είναι ο πρόεδρός τους. Η βλακεία είναι ανίκητη πάντως και το ξέρουν οι πάντες αυτό εκτός από τους ίδιους τους βλάκες! Εν ολίγοις, ο μπούλης Γιαννάκης Αλαφούζος, κατήγγειλε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την διαιτησία του… Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Βόλος, επειδή ο Διαμαντόπουλος δεν έδειχνε κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Βόλου! Γιατί τάχα όμως; Για να προστατέψει τον Βόλο να μη χάσει παίκτες του με τιμωρίες από το επόμενο παιχνίδι; Και με ποιον είπαμε ότι παίζει την επόμενη αγωνιστική ο Βόλος; Με την ΑΕΚ; Φααααπ, η ξεσβουρισμένη σφαλιάρα στον σβέρκο του πανηλίθιου των ηλιθίων Γιαννάκη Αλαφούζου. Γιάννη μου το μαντίλι σου. Καλύτερα να μασάς παρά να βγάζεις ανακοινώσεις!

Με ιδιαίτερο τρόπο απάντησε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής στη χθεσινή "αστεία" ανακοίνωση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός και επί της ουσίας "ξεμπρόστιασε" για πολλοστή φορά την "πράσινη" προπαγάνδα.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής με ανάρτησή του στο Instagram σχολίασε την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού γράφοντας:

"Προηγήθηκαν στο 11' και στο 37' ήταν 2-0. Και ΜΕΤΑ, λένε, τους προκαλούσε ο Διαμαντόπουλος που χάρισε έναν…σκασμό κάρτες στον Βόλο. Όμως αυτοί είχαν ήδη καθαρίσει το ματς (έγινε και 3-0). Άρα οι χαρισμένες κάρτες (ίσως και καμμιά αποβολή;) ευνόησαν τον Βόλο για το…ΕΠΟΜΕΝΟ ματς. Ε;

Που υποδέχεται την ΑΕΚ, δηλαδή! Κατά τ’ άλλα, "να χαίρεται ο κ.Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο". Ντοστογιέφσκι που σας χρειάζεται!!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: