Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Πολύ περίεργα πράγματα

Τώρα, σοβαρά το λέτε; Δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε
αυτά τα άπλυτα καθίκια και να τα συλλάβετε;

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν γύρω από όλη αυτή την ιστορία της επίθεσης των Κροατών και Ελλήνων φασιστοειδών στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε την τραγική κατάληξη του θανάτου του Μιχάλη Κατσουρή. Ας προσπαθήσουμε να πιάσουμε το νήμα από την αρχή.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια από τις κορυφαίες στιγμές της εκατονταετούς πορείας της. Νταμπλούχος Ελλάδας, έχει ξεπουλήσει τα διαρκείας της, έχει κάνει μεταγραφάρες και ετοιμάζεται να επανέλθει θριαμβευτικά στην Ευρώπη και να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία της. Ο Αλμέιδα προετοιμάζει την ομάδα, όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, η διοίκηση ετοιμάζει τις τελευταίες της μεταγραφικές κινήσεις και ο κόσμος ανυπομονεί να βρεθεί στην Αγιά Σοφιά για να θαυμάσει από κοντά την ομαδάρα του να επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Όλα πάνε πρίμα και όμορφα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Η κληρωτίδα επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Φέρνει αντίπαλο της ΑΕΚ την Κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μια ομάδα γνωστή για τη φασιστική δράση των οπαδών της. Οι δύο ομάδες έχουν μια αντιπαλότητα και μία έχθρα, κυρίως των Κροατών προς τους Έλληνες, που αφετηρία έχει την ηρωική πράξη της ΑΕΚ εν μέσω πολέμου και βομβαρδισμών να ταξιδέψει στην εμπόλεμη Γιουγκοσλαβία και να συμμετάσχει σε φιλικό παιχνίδι ειρήνης με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, την Μεγάλη Τετάρτη στις 7 Απριλίου του 1999. Την ίδια έχθρα έχουν οι Κροάτες και με τον Ολυμπιακό επειδή έχει αδερφοποιηθεί με τον μισητό εχθρό τους, τους Σέρβους του Ερυθρού Αστέρα. Μάλιστα, στις 5 Νοεμβρίου του 2015, Κροάτες φίλαθλοι που αποχωρούσαν από την Ελλάδα μετά τον αγώνα Ολυμπιακού-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, συγκρούσθηκαν με οπαδούς του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα πέριξ του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι Κροάτες αντίθετα, έχουν αδερφοποιηθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια πρόκειται για μια μερίδα από αποβράσματα, φασιστοειδή του κερατά, τόσο από την πλευρά του Παναθηναϊκού όσο και από την πλευρά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πέραν τούτων ουδέν είχε συμβεί ποτέ μεταξύ των δύο συλλόγων. Τι έγινε ξαφνικά και αποφάσισαν οι Κροάτες δολοφόνοι να κατέβουν μαζικά μια μέρα πριν την τέλεση του αγώνα και να προκαλέσουν το μακελειό που όλοι παρακολουθήσαμε;

Προϊστορία μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων δεν υπήρχε. Τι ώθησε τους Κροάτες να οπλιστούν σα να πήγαιναν σε πόλεμο και να κατέβουν στην Ελλάδα αποφασισμένοι να χυθεί αίμα; Πώς τους επέτρεψε η Κροατική κυβέρνηση να ταξιδέψουν στην Ελλάδα μαζικά και μάλιστα με κομβόι αυτοκινήτων, τη στιγμή που υπήρχε απόφαση της ΟΥΕΦΑ για απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών και των δύο ομάδων τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ζάγκρεμπ; Πώς δεν κινητοποιήθηκε, αν και ειδοποιήθηκε έγκαιρα η ελληνική κυβέρνηση, ώστε να αποτρέψει το μακελειό που προδιαγραφόταν; Διέσχισαν τα 3/4 της ενδοχώρας χωρίς κανείς να τους παρακολουθεί ή να επιχειρήσει να τους ελέγξει. Έφτασαν στον Περισσό όπου είχαν δώσει ραντεβού με τους μαχαιροβγάλτες του Παναθηναϊκού, πήγαν όλοι μαζί μπροστά το γήπεδο της ΑΕΚ όπου έκαναν τον περίπατό τους ανυποψίαστοι πολίτες, μανάδες με μωρά, παππούδες και γιαγιάδες, πατεράδες με τους γιους τους, τυχαίοι πολίτες και άρχισαν να σφάζουν κόσμο αδιακρίτως με χτυπήματα στα τυφλά.

Εκείνο που δεν έχει καταλάβει κανείς και είναι από μόνο του πάρα πολύ σοβαρό, είναι ότι η συγκεκριμένη οργανωμένη επίθεση με φονικά όπλα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εισβολή σε ξένη χώρα και να αποτελέσει αιτία πολέμου! Μπήκαν από τα σύνορα αυτοί οι κατσαπλιάδες, οπλισμένοι σαν αστακοί. Άρα είχαμε βίαιη παραβίαση συνόρων! Αυτά δεν τα λέει κανείς γιατί δεν τους συμφέρει να τα πουν. Αυτόματα μπαίνουν όλοι στο στόχαστρο σαν εθνικοί μειοδότες, σαν προδότες της πατρίδας τους την οποία απέτυχαν να υπερασπιστούν! Ακολουθεί η τραγική διαχείριση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ελληνική αστυνομία. Πρώτιστη ευθύνη και άρα παραίτηση θα έπρεπε να έχει υπάρξει από τον πρωθυπουργό επειδή 200 τσογλάνια με στιλέτα, ρόπαλα και στειλιάρια ξεφτίλισαν ένα ολόκληρο κράτος και όλους του τους αμυντικούς μηχανισμούς! Στην συνέχεια έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και εν συνεχεία όλοι οι ανώτεροι αξιωματούχοι της ελληνικής αστυνομίας. Όχι τα αστυνομικάκια που επιχειρούν να ξηλώσουν για να καλύψουν την ανεπάρκεια των ανωτέρων τους.

Ελληνική αστυνομία. Ένα σώμα πέρα για πέρα διεφθαρμένο, στην υπηρεσία Μαρινάκηδων και Αλαφούζων, βουτηγμένο στη σήψη και τη συναλλαγή με τους κύκλους του υποκόσμου. Άλλοι αδιάφοροι, άλλοι ανίκανοι, άλλοι απαίδευτοι, όλοι όμως κουτοέξυπνοι και ξεφτέρια στο σκέπασμα των ακαθαρσιών που αφήνει στο διάβα του ο κάθε ολιγάρχης κρυφός εργοδότης τους. Για πότε έστησαν το παραμύθι τους περί κλεισμένου ραντεβού οπαδών της ΑΕΚ με τους Κροάτες για να σφαχτούν. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο επειδή ήταν και κακογραμμένο και κακοπαιγμένο. Γιατί, πώς γίνεται ξεφτέρια μας να έγινε μακελειό στην πλατεία έξω από την Αγιά Σοφιά και να μην συνελήφθη ούτε μισός ΑΕΚτζής; Γιατί σε τόσα βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο δεν υπάρχει πουθενά ούτε ένας οπαδός της ΑΕΚ παρά μόνο οι οπλισμένοι δολοφόνοι που κινούνται μάλιστα σε στρατιωτικούς σχηματισμούς; Πώς γίνεται ηλίθιοι Ρανταπλάν στην πλατεία να βρίσκονται εκατοντάδες γονείς με τα παιδιά τους, παππούδες, γιαγιάδες, απλοί πολίτες που έπιναν τον καφέ τους ή έτρωγαν και να έχει κλειστεί εκεί ραντεβού θανάτου; Αφού όλοι ξέρετε από την εμπειρία σας ότι αυτά τα οπαδικά ραντεβού κλείνονται σε ερημικά μέρη για να μπορούν να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Και κάπου εδώ, μετά την προσπάθεια παραπληροφόρησης από την ανίκανη ελληνική αστυνομία, τη σκυτάλη παίρνουν τα γνωστά μπουμπούκια που περιέργως περιστρέφονται γύρω από τα… αέρια του Μαρινάκη, μη αρνούμενοι να εισπνεύσουν από καιρού εις καιρόν και εκείνα του Γιαννάκη του Αλαφούζου. Πρώτος-πρώτος την άρπαξε αυτό το κάθαρμα, το κατά παραγγελία και επί πληρωμή γραφοκοπρόσκυλο, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, μέχρι πρότινος υπαλληλίσκος του Μαρινάκη στον ΔΟΛ και τώρα σε καινούρια μετερίζια του ίδιου εργοδότη, ο οποίος αισχρός και ασύδοτος λακές βρήκε την ευκαιρία να σκυλεύσει πάνω στο ακόμα ζεστό σώμα του Μιχάλη Κατσουρή για να επιτεθεί για μία ακόμα φορά στο γήπεδο της ΑΕΚ, επιρρίπτοντας στα… μπετά τις κυριότερες ευθύνες για το φονικό που διέπραξαν οι δολοφόνοι, τους οποίους και επιχειρεί να καλύψει με τις μαλακίες που γράφει. Πολύ σωστά τον αποκάλεσε η ΠΑΕ ανήθικο, επιστήμονα του ψεύδους και της χυδαιότητας και πάνω απ' όλα "τηλεκατευθυνόμενο" και "κερματοδέκτη". Του αξίζουν όλοι οι χαρακτηρισμοί στον υπερθετικό βαθμό. Ακολούθησε ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Νικολακόπουλος, που έσπευσε να δηλώσει στη Βουλή ότι δεν είναι δυνατόν για κάθε επιχειρησιακό λάθος της αστυνομίας να παραιτείται ο υπουργός! Να τους έχετε υπόψη σας όλους αυτούς οι ΑΕΚτζήδες και να μη παραλείψετε να τους τιμήσετε και στο μέλλον, πότε με την ψήφο σας και πότε με την αναγνωσιμότητά σας. Τρίτος στο χορό, ποιος άλλος, το γνωστό κοντοπίθαρο μαϊμουδάκι που έχει λερώσει και μολύνει τις φανέλες όλων των ομάδων επιχειρώντας για ίδιο συμφέρον να τις προσαρμόσει στη μικροσκοπική πλάτη του. Για λογαριασμό του Ολυμπιακού δουλεύει πια και σαν αφεντικό του έχει τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον οποίο παίρνει εντολές και τις εκτελεί σαν πειθαρχημένο στρατιωτάκι. Τώρα, πώς του ανέθεσε ο χοντρός να υπερασπιστεί τον οπαδό του… Παναθηναϊκού που βαρύνεται με κακουργηματικές πράξεις αφού συμμετείχε στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, μόνο εκείνος και ο Αλαφούζος το γνωρίζουν. Φυσικά στον Αλέξη τον Κούγια αναφέρομαι. Όποια πέτρα κι αν σηκώσει κανείς θα τον βρει από κάτω. Δεν έχει αφήσει καθίκι για καθίκι, δολοφόνο για δολοφόνο, απατεώνα για απατεώνα που να μην έχει σπεύσει να τον υπερασπιστεί. Του το πέταξε ακόμα και ο Αλαφούζος κατάμουτρα πρόσφατα αλλά αυτά ξεχνιούνται και γυρίζουν και γλείφουν όλοι αυτοί εκεί που έφτυναν.

Λες και κάποιοι την είχαν στήσει όλη αυτή τη βρομοδουλειά στην ΑΕΚ για να ανακόψουν την ξέφρενη πορεία της. Και είχαν έτοιμο και ολόκληρο αυτό τον μηχανισμό των σιχαμάτων για να αρχίσει να πυροβολεί κατά ριπάς προσπαθώντας να κάνει το άσπρο μαύρο. Ίσως να μη πηγαίνει κάπου το μυαλό όλων μας. Ποιος θα οργάνωνε κάτι τόσο σατανικό. Ίσως όμως και να πηγαίνει. Ίσως και δειλά-δειλά να αποκαλύπτονται τα πρώτα στοιχεία. Γιατί όσο σατανικό εγκέφαλο να διαθέτει αυτός που σχεδίασε και εκτέλεσε μια τέτοια πράξη, όσο καλά και να το οργάνωσε, κάποια στιγμή δεν θα αποφύγει το λάθος. Και υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες αυτή η στιγμή να έχει φτάσει.

Σιχαμένα ερπετά, σκουληκαντέρες της λάσπης, τρέξτε να κρυφτείτε στις τρύπες σας. Την ΑΕΚ δεν μπορείτε να την αγγίξετε. Δεν θα σας ευχηθούμε ποτέ να ζήσετε παρόμοια εμπειρία, αλλά βουλώστε επιτέλους το βρομόστομά σας. Ζέχνετε από χιλιόμετρα. Είναι το δηλητήριο που κρύβετε στο στόμα σας που σας σαπίζει τα δόντια. Πού είναι το επίσημο κράτος να πάρει θέση; Να βγάλει μια ανακοίνωση; Ένας επίσημος να πει κάτι δημόσια. Η δικαιοσύνη γιατί κωλυσιεργεί τόσο; Τι ψάχνει να βρει; Το κουτάκι με τα σπίρτα; Πού είναι η ΟΥΕΦΑ; Το μελετάει ακόμα το πράγμα; Τι σκέφτεται; Μήπως αντί για τις 19 η ρεβάνς να γίνει στις 23; Θα εγγυηθεί η ΟΥΕΦΑ στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι θα επιστρέψουν σώοι και αρτιμελείς; Πού είναι η διοίκηση του Παναθηναϊκού να πάρει θέση για τους φονιάδες που υποθάλπει στις τάξεις της; Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού; Ούτε εκεί συγκινείται κανένας; Είναι επίσημο πια. Οι φονιάδες ήταν Κροάτες και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού! Κουφαθήκατε ξαφνικά; Γιατί κάνετε τις πάπιες; Αφού λαγοί είσαστε. Ρε καθάρματα όλοι. Ένα πράγμα θα σας ευχηθώ μόνο. Το αίμα του Άλκη, του Μιχάλη και όσων παιδιών στο παρελθόν βρήκαν τόσο άδικο θάνατο, να ανέβει μια νύχτα στα κρεβάτια σας και έτσι όπως θα κοιμόσαστε ατάραχοι και χωρίς τύψεις να σας σκεπάσει και να σας πνίξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: