Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΑΕΚ Κ20-Χανιά 6-1

Εκπληκτική εμφάνιση και ευρεία νίκη με 6-1 πέτυχε η ΑΕΚ Κ20 απέναντι στα Χανιά, στα Σπάτα, στο τελευταίο της ματς για τον 1ο όμιλο της Football League Νέων, σε παιχνίδι εξ αναβολής που εκκρεμούσε από τον Ιανουάριο. Έτσι, η ΑΕΚ έκλεισε τους αγώνες στον όμιλό της, παίρνοντας την 1η θέση με διαφορά 9 βαθμών από τον δεύτερο Άλιμο.

Η ΑΕΚ ήταν σκάλες ανώτερη σαν ομάδα από την αντίπαλό της και πέτυχε μία εντυπωσιακή νίκη σε ένα βαρύ γήπεδο λόγω της βροχής, κάνοντας μία πολύ δυνατή προπόνηση ενόψει των αγώνων για τα πλέι-οφ με τον Άλιμο.

Με τον Μήχα δεκάρι αντί του Τσέλιου, τον Αντωνίου στα πλάγια πίσω από τον Κυριαζή και τους Γαλανόπουλο, Καρβουνίδη στα χαφ κατέβασε την Ένωση ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο Βλαχομήτρος στο 25' άνοιξε το σκορ, για να συνεχίσει ο Μήχας στο 43', ο Γαλανόπουλος στο 44' και να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με σκορ 3-0 υπέρ της ΑΕΚ. Τα Χανιά μείωσαν στο 60' με τον Αργυριδάκη, αλλά στο 74' πάλι ο Μήχας έκανε το 4-1, στο 80' ο Αντωνίου έγραψε το 5-1 και ο ίδιος παίκτης στο 87' σφράγισε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του πετυχαίνοντας το τελικό 6-1.

ΑΕΚ: Πάντος, Βιδάλης (70' Κοφσανίδης), Γιαννούτσος (62' Ψάνης), Μαρκοπουλιώτης (75' Παπάζογλου), Γραμματίκας (54' Πανουργιάς), Γαλανόπουλος (46' Λίτσι), Αντωνίου, Καρβουνίδης, Κυριαζής (70' Ασπρογιάννης), Μήχας, Βλαχομήτρος.

ΧΑΝΙΑ: Σκευοφύλαξ, Αργυρηδάκης, Μανίκος, Φυντικάκης, Πάτας, Ούκα, Τσαγούδας, Σκουρτάι, Καζάκος, Ανίνος, Λεβεντάκης.
 
Έπαιξαν και οι Κορόσι, Χατζηδάκης, Παρέλης, Βαγενάς, Τατάροφ, Παπαδάκης.