Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ και διαιτησίες

Δύο κακές διαιτησίες έναντι πέντε καλών. Θετικό το πρόσημο και σε αυτή την αγωνιστική. Ευχή όλων είναι η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της και να ανακτήσει την χαμένη της αξιοπιστία. Ο κόσμος έχει αλάθητο κριτήριο και ξέρει να αναγνωρίζει το ανθρώπινο λάθος από το εσκεμμένο, καθώς και να αποδίδει τα εύσημα σε όποιον τα δικαιούται...

Βέροια-Εργοτέλης 0-1 (14' Γκοργκς) (διαιτητής: Λιαχούδης - Στο 26' ο Βεργώνης σκόραρε με το χέρι και σωστά το γκολ δεν μέτρησε, ενώ ο παίκτης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα - Στο 89' κακώς δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Ναζλίδη από τον Πίτσο - Επηρέασε το αποτέλεσμα)

Καλλονή-Πανιώνιος 1-0 (78' Πετρόπουλος) (διαιτητής: Αρετόπουλος - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 4-3 (27', 70', 87' Μπεργκ, 63' Καρέλης - 42' Αθανασιάδης, 60' Σκόνδρας, 93' Νομπόα) (διαιτητής: Μάνταλος - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0 (45' Μπαράλες) (διαιτητής: Μήτσιος - Στο 9' ο Κιβρακίδης μάρκαρε τον Μπαράλες μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής σωστά δεν έδωσε τίποτα - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Παναιτωλικός-Κέρκυρα 0-1 (17' Γκαζαριάν) (διαιτητής: Ζαχαριάδης - Δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού στις καθυστερήσεις, όταν ο Γκόμεζ απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι έπειτα από σουτ του Μαρτίνεζ - Επηρέασε το αποτέλεσμα)

ΟΦΗ-Ξάνθη 0-1 (65' Καπετάνος) (διαιτητής: Κύζας - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Πλατανιάς-Λεβαδειακός (52' Τετέ - 42' Τομάς, 55' Πουλίδο, 96' Μάντζιος) (διαιτητής: Αμπάρκιολης - Στο 2' ακύρωσε σωστά γκολ του Γιακουμάκη σαν οφσάιντ - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Νίκη Βόλου-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 άνευ αγώνος
 
Πανθρακικός-Ολυμπιακός (ανεβλήθη)