Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ και διαιτησίες

Επουσιώδη λάθη με μόλις μία διαιτησία να επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα και σ' αυτήν όμως δεν μπορεί να αποδώσει κανείς στο 100% την ευθύνη, αφού ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ ήταν τραγικός και καθόρισε μόνος του τη μοίρα του. Συνεπώς εξακολουθεί να διακρίνεται η λάμψη στο βάθος του τούνελ που μας κάνει να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες από τη διαιτησία, φτάνει να μην αποδειχτεί ότι αυτή η λάμψη στο βάθος του τούνελ δεν ήταν παρά το τρένο που έπεσε πάνω μας με ταχύτητα και μας διέλυσε!

Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-0 (57' Ντομίνγκεζ, 69' Αφελάι) (διαιτητής: Δημητρόπουλος - Σφύριξε πολλά ανάποδα φάουλ, κυρίως υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά το σοβαρό λάθος δεν το έκανε - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Κέρκυρα-ΟΦΗ 4-1 (22', 58' πέν, Κόντος, 55' Ανδρεόπουλος, 72' Γκόμες - 31' πέν. Τζορτζ) (διαιτητής: Καλογερόπουλος - Σφύριξε τέσσερα (4) πέναλτι, τρία υπέρ της Κέρκυρας και ένα υπέρ του ΟΦΗ, ενώ απέβαλε στο 41' τον Ροβίθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Κι όμως, όλα του τα σφυρίγματα ήταν σωστά! - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Καλλονή-Βέροια 4-1 (12' Χουάνμα, 17', 71' Λεοζίνιο, 93' Αντέτζο - 16' Καλτσάς) (διαιτητής: Σπάθας - Στο 19 σφύριξε σωστά πέναλτι υπέρ του Πετρόπουλου - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-0 (διαιτητής: Κάμπαξης - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0 (διαιτητής: Κύζας - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-0 (διαιτητής: Τριτσώνης - Απέβαλε στο 79' πολύ σωστά τον Κάτσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα - Στο 58' όμως, όταν ο Παντελιάδης αρχικά απομάκρυνε την μπάλα προς τα δεξιά, αλλά στη συνέχεια ανέτρεψε τον Σαλπιγγίδη εμποδίζοντάς τον να τη διεκδικήσει, κακώς δεν έδωσε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ - Επηρέασε το αποτέλεσμα)

Ατρόμητος-Πανθρακικός 2-0 (21' Μαρσελίνιο, 44' Ούμπιδες) (διαιτητής: Παπάς - Στο 78' ακύρωσε κακώς σαν οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Ιγκόρ - Έκανε ένα σοβαρό λάθος αλλά δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2 (31' Μπεργκ, 40' Ατζαγκούν) (διαιτητής: Γιάχος - Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)
 
Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου 3-0 άνευ αγώνος