Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΑΕΚ Κ17-Χαϊδάρι 1-0 Πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ Κ17 κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά της, επικρατώντας στον τελικό με 1-0 επί του Χαϊδαρίου.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ΑΕΚ, έφτασε εύκολα στη νίκη κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της πρωταθλήτριας και αποδεικνύοντας ότι αυτή η γενιά των αετόπουλων κρύβει μέσα της θησαυρούς, οι οποίοι μπορούν να λάμψουν στο μέλλον στελεχώνοντας την επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που μας είχε συνηθίσει. Είχε μεν την κατοχή της μπάλας, κέρδισε τέσσερα κόρνερ μέσα στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά ήταν ταυτόχρονα και φλύαρη χωρίς να καταφέρνει να δημιουργεί φάσεις στην αντίπαλη εστία. Στο 35' μάλιστα κινδύνεψε να δεχθεί γκολ αλλά ο Λίτσας αστόχησε σε τετ α τετ. Το πολύτιμο γκολ της νίκης το πέτυχε τελικά ο Λημνιός στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση και ωραίο συνδυασμό των Ρούσσου και Σπηλιώτη που τροφοδότησε τον σκόρερ Λημνιό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πιο αποφασιστικά και έδειξε ότι βρίσκεται εκεί για να κερδίσει τον αγώνα. Δεν άφησε χώρους στο Χαϊδάρι για να αναπτυχθεί και στο 53' έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με Γιαντούμ και Γιούσση για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Γιαντούμ είχε άλλο ένα χαμένο τετ α τετ στο 69' για να καθαρίσει το ματς. Τελικά η Ένωση κράτησε το 1-0 ως το τέλος και διατήρησε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας και για τη σεζόν 2014-2015.
 
ΑΕΚ: Τάμπας(75' Πάσχος), Μπούσης, Πογοσιάν, Βασιλείου, Μπάμπης, Λημνιός(60' Μπούτιβας), Σπηλιώτης, Γιαντούμ(70' Λεγάτος, Ρούσσος(56' Μούλτζιας), Ανδρεόπουλος (46' Γιούσης).
 
Χαϊδάρι: Θανασούλας, Δήμου, Αναστασόπουλος, Πολιτίδης, Κολιοδέδες, Γυπάκης, Λίτσας, Κλαυδιανός, Κοτζαμάνης, Μουρεζίνης, Καμβέρας.