Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο Γκάλο στην ΑΕΚ!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η ΑΕΚ τη θέση του δεύτερου δεξιού αμυντικού, αποκτώντας τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο Γκάλο της Μπράγκα, ο οποίος φέτος έπαιξε δανεικός στην Πάσος Φερέιρα όπου είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο παίκτης είναι γνωστός από το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό, όπου ήταν συμπαίκτες με τον Μπακάκη, παίζοντας μάλιστα πολλές φορές και οι δύο στην εντεκάδα. Ο Βραζιλιάνος σαν δεξί μπακ και ο Μπακάκης σαν δεξί χαφ. Ο Γκάλο έκανε φανταστική χρονιά στο Αγρίνιο τη σεζόν 2013-14 με 33 συμμετοχές και 2 γκολ.

Tον παίκτη πίεζε ασφυκτικά και ο Παναθηναϊκός αλλά δεν τον κάλυπτε στον οικονομικό τομέα και έτσι προτίμησε την ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ είχε επιχειρήσει και πέρυσι να τον αποκτήσει με μεταγραφή από την Μπράγκα αλλά δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Φέτος τον Ιούνιο το συμβόλαιό του λήγει και η ΑΕΚ τον απέκτησε για δύο χρόνια σαν ελεύθερο.

Ο Γκάλο είναι 28 ετών και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.
 
Μετά και από αυτή την εξέλιξη, καλό θα είναι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ όταν διαβάζουν ή ακούνε για Ανδρεόπουλους και λοιπούς δήθεν μεταγραφικούς στόχους, να κρατάνε μικρό καλάθι. Ο Μελισσανίδης τρελαίνεται να παραπλανά τα παπαγαλάκια και να τα αφήνει να δουλεύουν για πάρτη του αποπροσανατολίζοντας τους ανταγωνιστές του και στο τέλος χτυπάει εκεί που δεν περιμένει κανένας. Ή τουλάχιστον εκεί που περιμένουν οι ελάχιστοι που τον γνωρίζουν καλά…