Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΑΕΚ Κ20-Απόλλων Καλαμαριάς 2-0

Ένα κακό πρώτο ημίχρονο δεν στάθηκε ικανό να ανακόψει την πορεία της ΑΕΚ Κ20, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε εντελώς πρόσωπο και επικράτησε με άνεση επί της Καλαμαριάς στα Σπάτα με σκορ 2-0, κάνοντας το δύο στα δύο στα πλέι οφ.
 
Οι παίκτες του Μανωλά, αν και μικρότεροι σε ηλικία από τους αντιπάλους τους, ήταν σε όλα ανώτεροι. Είχαν 66% κατοχή μπάλας και έβγαλαν τρομερό πάθος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Γαλανόπουλου στο 49’ και διπλασίασε τα τέρματά της με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βλαχομήτρου στο 57’. Η ΑΕΚ ήταν καλή και αμυντικά με κορυφαίους τους Βιδάλη, Γραμματίκα και Μαρκοπουλιώτη.

Η ΑΕΚ έχασε άλλες δύο ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σε τετ α τετ ο Κυριαζής νικήθηκε από τον Βασιλειάδη, αλλά και στο 63' που ο τερματοφύλακας της Καλαμαριάς έσωσε την ομάδα του αποκρούοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ ένα δυνατό σουτ του Βλαχομήτρου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο Μανωλάς πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και τελικά η ΑΕΚ πέτυχε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα και παρέμεινε  μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ: Θ. Τσέλιος, Βιδάλης, Λίτσι (46’ Γιαννούτσος) Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας (88΄Παπάζογλου) Γαλανόπουλος, Τζάθας (74’ Ασπρογιάννης) Ηλ. Τσέλιος, Κυριαζής (60’ Αντωνίου) Μίχας (37’ Καρβουνίδης) Βλαχομήτρος (83’ Κοφσανίδης).
 
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Βασιλειάδης, Δινοβίτσης, Ντρίζα (88’ Ψωμαδάκης) Ράπτης, Σαχίνης, Μουτσίκος, Τσολερίδης (79’ Γεωργιάδης) Βερνάρδος (64΄Καρατάντσης) Γιώργης (78’ Δαμουλάκης) Φούσκας, Θυμιάτης (52 Τράικος).