Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 28-38

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ το πάλεψε, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 28-38 από τον ΠΑΟΚ στο άδειο, λόγω τιμωρίας κλειστό του Καματερού. Η Ένωση έχασε και αποχαιρέτησε το όνειρο των τελικών του Πρωταθλήματος της Α1. 

Στόχος των "κιτρινόμαυρων" είναι πλέον η 3η θέση της διοργάνωσης, που θα προκύψει από τον μικρό τελικό στις 23-24 Μαΐου. 

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά και μάλιστα άνοιξε το σκορ και κρατήθηκε μπροστά κάνοντας το 5-4. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν εγκατέλειψε σε κανένα σημείο του αγώνα και κατάφερνε συνεχώς να μειώνει, με την Ένωση να μη μπορεί να ξεφύγει παρότι έφτασε το σκορ στο 10-8. Το παιχνίδι έμεινε ντέρμπι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, η λήξη του οποίου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 16-16.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση ήταν σα να έμεινε στα αποδυτήρια. Παρουσίασε πολλά προβλήματα στην άμυνα και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με 17-21. Οι "κιτρινόμαυροι" προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση, όμως οι κακές αμυντικές τους ενέργειες δεν άφησαν τα περιθώρια για κάτι καλό και το σκορ πήγε εύκολα στο 23-27. Σ' εκείνο το σημείο η ΑΕΚ παραδόθηκε και τελικά γνώρισε την ήττα με 28-38.