Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Χεστέα η κατάσταση

Παίζοντας στη χέστρα με πακιστανικό κινητό
 
- Ο Καφές και ο Καλτσάς, στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια, δεν ήταν στα αποδυτήρια, αλλά σουλατσάριζαν! Ο πρώτος είχε πάει για μασάζ (!) και ο δεύτερος είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο (!), οπότε και δεν άκουσαν τον Λαναρή να ζητάει από τους συμπαίκτες τους να δεχθούν τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! Στον Καλτσά μάλιστα φάνηκε ύποπτο ότι ο Γεωργέας και ο Καλαϊτζίδης έκαναν καταγγελία μετά από πέντε μήνες!

- Ο Αλαφούζος, άρα ο Παναθηναϊκός, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάθεση του καινούριου του παίκτη, ο οποίος, σύμφωνα με τους βάζελους, δεν έχει να αποδείξει τίποτα!

- Ο Αλαφούζος, εντελώς ξαφνικά, από πολέμιος του Μαρινάκη κι από καταβρεγμένος από ιπτάμενα νερά, τάχθηκε μαζί του ενάντια στην απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή να καθαρίσει με κάθε κόστος το ελληνικό ποδόσφαιρο!

- Ο Σαββίδης, δηλαδή ο ΠΑΟΚ, παρ' όλες τις κραυγές του για κάθαρση, ψήφισε υπέρ της κατακύρωσης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος!

- Ο Κομπότης, κατά δήλωσή του, αποχωρεί από το ποδόσφαιρο!

- Ο Δάρας, σκίζει τα ρούχα του ότι ο Νέος Πανιώνιος, χάρη στις δικές του δυνάμεις και μόνο αυτές, πάλεψε όλη τη χρονιά και σώθηκε στο παρά ένα από τον υποβιβασμό, δίχως να δεχτεί βοήθεια από κανέναν!

- Ο Κούγιας πήρε την Παναχαϊκή και την πήγε στη… Κόρινθο. Οι Πατρινοί έχουν φρικάρει!
 
- Ο Μαρινάκης, ακόμα ετοιμάζει τα χαρτιά με τα στοιχεία που θα παρουσίαζε πέρυσι το Νοέμβριο και τα οποία περιείχαν αποδείξεις για πολλούς, ανάμεσα στους οποίους και ο Μελισσανίδης. Μάλλον καθυστερεί επειδή πρέπει να βρει κάτι να πει και για τα μπερδέματα της ομάδας του, όπως η εμπλοκή σε δωροδοκία και τον τρόπο που σκέφτεται για να γλιτώσει τον υποβιβασμό!