Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ποσειδώνας Λουτρακίου-ΑΕΚ 23-27

Η ΑΕΚ, με άλλο πρόσωπο και με τεράστιο πάθος, κατάφερε να πάρει μέσα στο Λουτράκι το διπλό που στέλνει τη σειρά του μικρού τελικού σε τρίτο παιχνίδι. Η Ένωση επικράτησε με 27-23 (κανονική διάρκεια 20-20) στην παράταση του Ποσειδώνα στο Λουτράκι και τώρα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την τρίτη θέση της κανονικής βαθμολογίας στον τρίτο και τελευταίο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. 

Ο δικέφαλος ξεκίνησε το παιχνίδι με καλή αμυντική λειτουργία, και κρατούσε το σκορ ισόπαλο με 4-4. Σταδιακά η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκορ ακόμα και με 4 γκολ φτάνοντας στο 5-9. Ο Ποσειδώνας αντιστάθηκε και μείωσε σε 8-9 και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 9-9, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ συνέχισε να αμύνεται σωστά, εμφάνισε όμως πρόβλημα στην επίθεση κι έτσι η ομάδα του Λουτρακίου το εκμεταλλεύτηκε, φτάνοντας να προηγηθεί με 18-16. Οι μάγκες δεν τα παράτησαν και μπόρεσαν να μειώσουν σε 18-17 λίγο πριν το τέλος του ματς, ενώ τα κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 20-20 και να φέρουν το παιχνίδι στην παράταση.
 
Εκεί η ΑΕΚ κυριάρχησε και ανοίγοντας τα φτερά της ξέφυγε στο σκορ, φτάνοντας στη νίκη με 23-27.