Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΚ-Ηλιούπολη 3-0

Τα χρυσά κορίτσια της ΑΕΚ, όλα ελληνόπουλα, κατάφεραν να κερδίσουν και την Ηλιούπολη με 3-0 σετ, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.
 
Τα κορίτσια έπαιξαν όμορφα και κέρδισαν χωρίς να δυσκολευτούν καταφέρνοντας να διατηρηθούν στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Ξεκίνησαν δυνατά και γρήγορα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 8-2. Η Ηλιούπολη δεν μπόρεσε να αντιδράσει και σταδιακά η ΑΕΚ κυριάρχησε ανεβάζοντας σιγά-σιγά τη διαφορά. Μια μικρή χαλάρωση επέτρεψε στην Ηλιούπολη να μειώσει σε 19-13 και σε 23-18 αλλά οι κιτρινόμαυρες πήραν τελικά το πρώτο σετ με 25-21.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ηλιούπολη μπήκε πιο επιθετικά, αλλά η Ένωση με ένα σερί 4 πόντων βρέθηκαν να προηγείται με 8-5 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Στη συνέχεια με τα καθοριστικά σερβίς της Ιβάνοβα τα κορίτσια φόρτσαραν και πήραν μια διαφορά ασφαλείας που τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν και το δεύτερο σετ, αυτή τη φορά με 25-17.

Στο τρίτο σετ διατηρήθηκε η πλήρης κυριαρχία των παικτριών της ΑΕΚ οι οποίες μάλιστα αύξησαν τον ρυθμό τους ενώ η Ηλιούπολη αδυνατούσε να αντιδράσει και να απειλήσει την Ένωση. Και έτσι, παίζοντας θεαματικό βόλεϊ τα κορίτσια έφτασαν γρήγορα και άνετα στην κατάκτηση και του τρίτου σετ με 25-15 που οδήγησε και στο τελικό 3-0.
 
Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-15.