Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Στον αέρα το sdna.gr

 
Επιτέλους μια αμιγώς ελεύθερη φωνή στο διαδίκτυο βρίσκεται πια στον αέρα. Το sdna.gr με μια πλειάδα πραγματικά ανεξάρτητων αρθρογράφων ήρθε για να ταράξει τα νερά. Χωρίς εξαρτήσεις και αφεντικά πάνω από το κεφάλι τους ήρθαν να καλύψουν ένα μεγάλο κενό στο χώρο του διαδικτυακού τύπου και να πουν σκληρές αλήθειες χωρίς να μετράνε το κόστος τους. Άλλωστε πολλοί από τους συντάκτες του sdna την έχουν πληρώσει για τα καλά την κακιά αυτή συνήθειά τους να είναι ερωτευμένοι με την αλήθεια. Και την πλήρωσαν άλλοι με απολύσεις από τα μέσα που δούλευαν και άλλοι με απειλές και ξυλοδαρμούς. Αυτή τη φορά είναι πολλοί και είναι μαζί και κανείς δεν θα τα καταφέρει να τους σταματήσει. Καλή αρχή τους ευχόμαστε και σιδεροκέφαλοι!
 
Τα ονόματα των αρθρογράφων του sdna (sportsdna.gr): Βασίλης Παπαθεοδώρου, Γιώργος Κοσμάς, Σωτήρης Βετάκης, Χάρης Ξύδης, Αλέξης Σπυρόπουλος, Θανάσης Ασπρούλιας, Χρήστος Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Νοικοκύρης, Σταμάτης Γαρρής, Σταύρος Κόλκας, Κώστας Κετσετζόγλου, Κυριάκος Θωμαΐδης, Μάνος Μανουσέλης, Άρης Ασβεστάς, Μανώλης Γρηγοράκης, Δημήτρης Δραγώγιας, Κώστας Βασιλόπουλος, Μάνος Αντώναρος, Χρήστος Σταθόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Γιάννης Αυλακιώτης, Χριστίνα Κατσαντώνη.
 
Για να πάρετε μια ιδέα διαβάστε το πρώτο άρθρο του διευθυντή του site Βασίλη Παπαθεοδώρου τον οποίο όλοι γνωρίζουμε από τη θητεία του σαν διευθυντή του Gazzetta.gr όπως και όλοι γνωρίζουμε για την υπαγορευμένη απόλυσή του κατόπιν εντολής του Βαγγέλη Μαρινάκη επειδή δεν του άρεσαν τα όσα έγραφε: http://www.sdna.gr/gr/gnomes/vasilis-papatheodorou/article/1174/eseis-tha-zisete-eleutheroi-i-isuhoi/ και μετά αποφασίστε: Εσείς θα ζήσετε ελεύθεροι ή ήσυχοι;