Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Φτερουγίσματα

 
- Γκεβόρκ Γκαζαριάν, καλοκαιρινή μεταγραφάρα του γαύρου. Τι να έχει απογίνει; Ο Τζίμι Ντουρμάζ πάντως ετοιμάζει τα μπογαλάκια του. Μήπως θα ακολουθήσει και ο Αρμένιος τον ίδιο δρόμο;

- Ο Κατσουράνης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην ινδική Pune FC και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προορισμού για να συνεχίσει την καριέρα του. Το Πακιστάν Κωστάκη μου, απέχει από την Ινδία μόνο δυο τσιγάρα δρόμο.

- Κύριε Αγγελόπουλε, μήπως να συντομεύεις τη συνάντηση με τον Καρλ Ίνγκλις, γιατί το βλέπω να πετάει το πουλάκι μετά τη λήξη του αγώνα με τα Τρίκαλα.

- Ο Μελισσανίδης μετά το κάζο του 2005 που είχε βάλει υποψηφιότητα για την διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και έχασε από τον Χρήστο Ζούπα, υποστηριζόμενο τότε από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ούτε που θέλει να ακούει για την ερασιτεχνική ΑΕΚ. Να τον ενημερώσει πήγε ο Ανατολιωτάκης για την τραγική κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα τμήματα και του απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει και δεν θέλει να ξέρει τίποτα.
 
- Το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ και το χάντμπολ, τουλάχιστον για την προσεχή τριετία, θα είναι σα να μην υπάρχουν. Το βόλεϊ οδεύει ολοταχώς προς υποβιβασμό αφού θα συνεχίσει μόνο με Έλληνες στο ρόστερ του και με αρκετούς από αυτούς από την εφηβική ομάδα, ενώ το χάντμπολ υπάρχει ο κίνδυνος ακόμα και να διαλυθεί σαν τμήμα. Η Ερασιτεχνική χρωστάει κοντά στο εκατομμύριο και με σχεδόν μηδενικά έσοδα αυτό το χρέος είναι αδύνατον να καλυφθεί.