Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Άλιμος-ΑΕΚ Κ20 0-3

Με 6 βαθμούς διαφορά και με αγώνα λιγότερο ξέφυγε η ΑΕΚ Κ20 του Αλίμου στο Πρωτάθλημα της Football League Νέων.

Το Τμήμα του Στέλιου Μανωλά, που ήταν άρρωστος και δεν κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ, (την ομάδα καθοδήγησε ο κ. Παναγιωταράς), νίκησε με 0-3 τον ΑΟΤ στο γήπεδο του Αλίμου, χάρη σε δύο γκολ του Βλαχομήτρου και ένα του Τζάθα με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Με το γνωστό της 4-2-3-1 παρατάχθηκε η ΑΕΚ.

Ο Πάντος ήταν κάτω από τα δοκάρια, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης Κοντοές και Γραμματίκας στην άμυνα, Γαλανόπουλος και Καρβουνίδης στα χαφ και πίσω από τον Κυριαζή οι Τσέλιος Η., Τζάθας και Βλαχομήτρος.

Οι δύο τελευταίοι άλλαζαν διαρκώς πλευρές για να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα. Σε μία τέτοια φάση, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Τζάθας κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ.

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ολόκληρο το ματς.

Το 0-2 ήρθε στο 58' με ωραία ομαδική προσπάθεια των "κιτρινόμαυρων" και τελικό αποδέκτη τον Βλαχομήτρο ο οποίος νίκησε τον Μουρίδη.

Το τελικό 0-3 έγραψε και πάλι ο Βλαχομήτρος στο 66' με υπέροχη ατομική προσπάθεια.

Η ΑΕΚ, στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (συν ένα ρεπό) θέλει να συνεχίσει να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι ώστε να μπει στα πλέι-οφ (δύο ομάδες από κάθε όμιλο της Football League Νέων) και να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Πάντος, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Κοντοές, Γραμματίκας, Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης, Τζάθας, Κυριαζής, Τσέλιος Η., Βλαχομήτρος.
 
Αλλαγή πέρασαν οι Πανουργιάς, Γιαννούτσος, Λίτσι, Καρβουνίδης, Ασπρογιάννης, Γεωργαμλής.