Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 22-33

Αν και ξεκίνησε καλά η ΑΕΚ, τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στο ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ. Ο ΠΑΟΚ, που είχε για κορυφαίο τον Αλβανό, πήρε άνετα τη νίκη με 22-33 και εξασφάλισε τη 2η θέση της κανονικής διάρκειας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Λαύριο με την Ένωση γηπεδούχο. Ας ελπίσουμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της να μη το δώσει στην... Κόρινθο! 

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να μη πατάει καλά και πήρε σχετικά γρήγορα μια διαφορά με 6-2, αλλά γρήγορα αυτό άλλαξε και οι Θεσσαλονικείς μείωσαν και πέρασαν μπροστά με 8-9. Σ' εκείνο το σημείο άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα επιθετικά προβλήματα της ΑΕΚ, ενώ και η άμυνα αδυνατούσε να βρει τρόπους να σταματήσει τον καταπληκτικό Αλβανό. Έτσι, το ημίχρονο βρήκε την Ένωση να μένει πίσω στο σκορ με 9-15.
 
Στην επανάληψη η ΑΕΚ κατέρρευσε κανονικά. Τα προβλήματα σε επίθεση και άμυνα έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη να μη μπορεί να ακολουθήσει. Τίποτα δεν πήγαινε καλά στην ομάδα και έτσι ήρθε φυσιολογικά  η ήττα με 22-33.