Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Βρομόνερα

"Είδαμε για δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι στο Μάλμε μια σφαγιαστική διαιτησία για τον Ολυμπιακό. Τα βρομόνερα που κάποιοι χύνουν στην Ελλάδα φαίνεται πως έχουν φτάσει και στην Ευρώπη και πρέπει να δούμε σοβαρά τι θα κάνουμε γι' αυτό. Ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό μας να ανατρέψουμε την κατάσταση".
 
Βρομόνερα είδε, λοιπόν, ο υπεύθυνος Τύπου του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, τα οποία έπνιξαν την ομάδα του στην Ουκρανία και μάλιστα βρομόνερα που χύνουν κάποιοι στην Ελλάδα. Τα βρομόνερα που χύνουν καθημερινά με τα βυτία τα αφεντικά του δεν τα είδε πουθενά. Και στο Μάλμε τα βρομόνερα των άλλων έφταιγαν και στην Ουκρανία το ίδιο. Κακό πράγμα να είσαι καλομαθημένος στη χώρα σου όπου μπορείς να κάνεις ό,τι σου γουστάρει, ακόμα και να σου μετράνε οι διαιτητές γκολ σαν το σημερινό του Μήτρογλου. Κακό πράγμα γιατί όταν βγαίνεις έξω από τα σύνορα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Σε παίρνουν πρέφα από μακριά οι διαιτητές από τη μυρωδιά που αναδύεις. Μυρωδιά απαίσια από τα βρομόνερα που μυρίζουν ψαρίλα. Την ψαρίλα που κουβαλάς πάνω σου και νομίζεις ότι αναδύεται από τους άλλους.
 
Πρέπει να δουν σοβαρά, λέει ο κύριος Καραπαπάς, τι θα κάνουν γι' αυτό. Ό,τι και να κάνουν δεν έχουν καμιά ελπίδα. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι περισσότερα μπάνια στη διάρκεια της ημέρας. Αλλά η ψαρίλα δεν φεύγει τόσο εύκολα όσο νομίζουν. Και θα έπρεπε να έχουν πονηρευτεί ήδη βλέποντας τους οπαδούς τους να τους εγκαταλείπουν και να μη πατάνε πλέον στο γήπεδο. Τους οπαδούς τους που περιμένουν στο δεύτερο παιχνίδι για να ανατρέψουν την κατάσταση. Αναρωτήθηκαν μήπως τάχα είναι η μυρωδιά τους που διώχνει τον κόσμο τους; Πάντως αν θέλουν πραγματικά να κάνουν κάτι, υπάρχει ακόμα καιρός. Θέλει όμως μεγάλη μαγκιά. Αν έχουν τα κότσια ας ορίσουν στη ρεβάνς του  Καραϊσκάκης διαιτητή τον Λαμπρόπουλο να δουν πώς ανατρέπεται η κατάσταση και πώς παίρνουν την πρόκριση. Κι όσο για τη βρώμα που θα ξεχυθεί, σιγά το πράγμα. Βρώμα η μια και βρώμα η άλλη. Ούτε που θα το καταλάβει κανείς…