Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Γελοίοι-Σοβαροί 3-1

Όχι, δεν είναι πέναλτι αυτό στον Αραβίδη,
απλά είχε ένα τάμα στην Παναγία της Τήνου
 κι εδώ τον βλέπουμε την ώρα που πέφτει
 για να προσκυνήσει την Παναγιά...
 
- Ο Νίκος Αργυρίου δόθηκε δανεικός στην Επισκοπή μέχρι το καλοκαίρι και ο Βασίλης Τσεβάς στον Ηρακλή Ψαχνών για το ίδιο διάστημα.

- Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, μας λέει ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Ηρακλής. Δηλαδή σα να μας λέει ότι μερικά εκατομμύρια τηλεθεατών που είδαν τη φάση μπροστά στα μάτια τους είναι τυφλοί! Ρε Ηρακλή, κρίμα το όνομα! Έλα, πάμε πάλι. Άνοιξε την τηλεορασούλα σου, βάλε τη φάση σε ριπλέι. Έτσι. Αργά, αργά και καθαρά. Τι λες τώρα; Ε; Μόνο που αυτό έπρεπε να το έχεις κάνει πριν να βγεις να μιλήσεις. Σοφία το λένε.

- "Ζητάμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Και ας χάνουμε στους αγωνιστικούς χώρους"! Δήλωση του εκπροσώπου τύπου του Απόλλωνα είναι αυτή, μετά το ματς με την ΑΕΚ. Και μετά αναρωτιέστε γιατί γελάει ο κόσμος μαζί τους.

- "Είμαστε ευχαριστημένοι. Η ΑΕΚ έχει σπουδαία ομάδα, ο Δέλλας έχει περάσει τα δικά του θέλω στην ομάδα. Δεν έχω εικόνα για το πέναλτι, δεν ξέρω αν θα έβρισκε άλλο τρόπο η ΑΕΚ. Σταθήκαμε και τυχεροί με το δοκάρι στο τέλος". Αυτή πάλι είναι η δήλωση του προπονητή του Απόλλωνα Αλέκου Βοσνιάδη, η οποία περιέχει τόση αντίθεση μέσα της σε σχέση με την προηγούμενη δήλωση των παραγόντων του πρώην φιλικού προς την ΑΕΚ σωματείου, ώστε να καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την διαφορά, από τη μια της σοβαρότητας του προπονητή και από την άλλη της γελοιότητας των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών που έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις χωρίς προηγουμένως να έχουν βουτήξει τη γλώσσα τους στο μυαλό τους.

- Μέχρι και ψέματα επιστράτευσαν οι κομπλεξικοί, όπως ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Γιώργος Χατζηζήσης, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο Αραβίδης παραδέχτηκε στον ίδιο ότι δεν υπήρξε πέναλτι. Φυσικά ο παίκτης της ΑΕΚ τον διέψευσε πανηγυρικά.
 
- Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με βασικό θέμα την έγκριση του παραχωρητηρίου της έκτασης στη Νέα Φιλαδέλφεια από το σωματείο στην "Δικέφαλος 1924" για την κατασκευή της "Αγιά Σοφιάς".