Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Τι πάνε να μαγειρέψουν πάλι τα λαμόγια

Ούτε που να το διανοηθούν στην ΕΠΟ και στη Σούπερ Λιγκ να μαγειρέψουν αναβολή της ρεβάνς του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για να διευκολυνθεί ο Ολυμπιακός επειδή έχει… βαρύ πρόγραμμα! Είπαμε να πηδάνε όλη την Ελλάδα ασάλιωτα αλλά όλα τα πηδήματα έχουν και ένα όριο.

Τη μαϊμουδιά πάνε να την στηρίξουν στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίζει την Πέμπτη 26/2 τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο στο Καραϊσκάκης. Ο αμέσως επόμενος αγώνας πρωταθλήματος έχει οριστεί τη Δευτέρα 2/3 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκης και κατόπιν είναι η ρεβάνς με την ΑΕΚ, με την Πέμπτη (5/3) να είναι η πιο πιθανή ημερομηνία.

Εκείνη την ημέρα όμως (Πέμπτη 5/3), παίζει ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα και σε μία τόσο μικρή απόσταση των δύο γηπέδων η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των οπαδών.
 
Πάνω σ' αυτό πατούν ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα και επιχειρούν να μαγειρέψουν την αναβολή της ρεβάνς, στην ουσία όμως όλο αυτό θέλουν να το κάνουν για να ξεκουραστεί ο Ολυμπιακός.

Φυσικά, κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του όταν υπάρχει καλή θέληση. Αλλά στην περίπτωσή μας καλή θέληση δεν υπάρχει και το ξέρουν και οι πέτρες στην Ελλάδα. Καλή θέληση είναι μόνο το πώς θα βολευτεί ο Ολυμπιακός και μάλιστα όσο πιο προκλητικά γίνεται, για να εμπεδώνουν οι πάντες τη δύναμή του και το γεγονός πως ο ίδιος είναι που ασκεί την εξουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν θέλουν πάντως εκεί στην ΕΠΟ και στη Σούπερ Λίγκα, να διευκολυνθούν τα πράγματα, ορίζουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, αντί για τη Δευτέρα (2/3), την Κυριακή (1/3) και ο αγώνας ρεβάνς με την ΑΕΚ γίνεται Τετάρτη (4/3) στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ δηλαδή που έδωσε ένα σωρό παιχνίδια στο Europa League Πέμπτη και έπαιξε αμέσως μετά Κυριακή και όχι Δευτέρα, μαλάκας ήταν; Και μάλιστα μεσολαβούσαν τα ταξίδια του στο εξωτερικό! Αγώνα την Πέμπτη, ταξίδι επιστροφής στη Θεσσαλονίκη και ματς την Κυριακή!

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη 26/2 παίζει με τη Ντνίπρο στο Φάληρο. Μια χαρά μπορεί κι αυτός να παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 1/3 στο Καραϊσκάκης. Στο κάτω-κάτω δεν μεσολαβεί κάποιο ταξίδι του στο εξωτερικό. Και με Ντνίπρο και με Αστέρα στο γήπεδό του παίζει. Ας αφήσουν τα σάπια που ξέρουν και τις λαμογιές.

Η ρεβάνς Κυπέλλου θα αποφασιστεί τελικά την επόμενη εβδομάδα, όμως υπάρχει μια χαρά λύση για να ακολουθηθεί κατά γράμμα το πρόγραμμα. Όλα τα άλλα θα είναι εκ του πονηρού και η ΑΕΚ πρέπει να ξεσηκώσει θύελλα αν επιχειρηθεί να την ρίξουν. Στο κάτω-κάτω να μην κατέβει να παίξει στη ρεβάνς. Ένα τέτοιο σκάνδαλο υπέρ του Ολυμπιακού μόνο με γενικό ξεσηκωμό μπορεί να αντιμετωπιστεί…