Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ και διαιτησίες

Τέσσερις κακές διαιτησίες που επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων δεν τις λες και λίγες σε επτά παιχνίδια. Κακή η συγκεκριμένη αγωνιστική για την διαιτησία. Στο Καραϊσκάκης είχαμε άλλη μία επιστημονική χειρουργική διαιτησία, χωρίς πέναλτι, αποβολές και ακυρωθέντα γκολ. Μαέστρος ο Μήτσιος, τη δούλεψε αριστοτεχνικά τη μπακέτα του. Στην Τρίπολη ο Αστέρας κέρδισε με άκυρο γκολ τον αγώνα. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα ισοφάρισε με άκυρο γκολ. Τέλος, στην Κομοτηνή, δεν δόθηκε πέναλτι στην Καλλονή που θα μπορούσε να της είχε δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ξάνθη-Πανιώνιος 1-1 (43' Καπετάνος - 14' Μπακασέτας) (διαιτητής: Λαμπρόπουλος - στο 43' ο Παπαστεριανός εκτέλεσε φάουλ βιαστικά και χωρίς να έχει στήσει καλά τη μπάλα, τροφοδοτώντας τον Καπετάνο που ισοφάρισε. Το φάουλ έπρεπε να επαναληφθεί αφού το γκολ ήταν άκυρο - επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα)

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (30' Αφελάι, 73' Μήτρογλου - 82' Μαρσελίνιο) (διαιτητής: Μήτσιος - σφύριξε δύο αστεία φάουλ έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, στο 45' -δεν υπάρχει καμία επαφή και είναι θέατρο του παίκτη του Ολυμπιακού- και στο 73' από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού από τον Μήτρογλου, ενώ δεν έδωσε φάουλ στο 88' υπέρ του Ατρόμητου σε κανονική λαβή του Μιλιβόγιεβιτς στον Μαρσελίνιο λίγο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, με το σκορ να είναι στο 2-2. Επίσης σφύριξε τη λήξη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ είχε δείξει τρία - αριστουργηματικό χειρουργείο από εκείνα που δεν στιγματίζονται από μαϊμού πέναλτι ή από ακυρωθέντα γκολ αλλά που σφάζουν τον… "ασθενή" με το βαμβάκι - εν μέρει επηρέασε το αποτέλεσμα)

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς 1-0 (60' Ιγκλέσιας) (διαιτητής: Θάνος - Πολλά λάθη. στο 44' ο Αγκιλέρα μάρκαρε από πίσω τον Μάσα αλλά δεν δόθηκε το πέναλτι στον Αστέρα. Στο γκολ του Ιγκλέσιας ο Σανκαρέ είναι σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 90'+5' ο Τετέ γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Αστέρα και ο Σανκαρέ την έκοψε με το χέρι, χωρίς να δοθεί το πέναλτι στον Πλατανιά - επηρέασε σαφώς το αποτέλεσμα)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3-1 (11' Τζορτζ, 34' πεν. Λαμπρόπουλος, 82' Κουτσιανικούλης – 53' Παπαδόπουλος) (διαιτητής: Κομίνης - στο 33 ο Ρικάρντο Κόστα ανέτρεψε τον Τζορτζ και σωστά έδωσε το πέναλτι - δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 4-1 (8' Τσουκαλάς, 15' Μανιάς, 18', 35' Τζημόπουλος - 45' Βεργώνης) (διαιτητής: Αρετόπουλος - στο 2' ακύρωσε σωστά γκολ του Ίλιτς επειδή βρισκόταν σε θέση οφσάιντ - δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Παναιτωλικός-Εργοτέλης 4-0 (19' Φωτάκης, 42', 90'+3' Άλβες, 63' Καπέλ) (διαιτητής: Ζαχαριάδης - δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)

Κέρκυρα-Λεβαδειακός 0-0 (διαιτητής: Μάνταλος - στο 90'+4' ο Μαρκόβσκι "βούτηξε" στην περιοχή αλλά σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα - δεν επηρέασε το αποτέλεσμα)
 
Νίκη Βόλου-Παναθηναϊκός 0-3 άνευ αγώνος
 
Πανθρακικός-Καλλονή 3-2 (14' Εμπόου, 44' πέν. Ιγκόρ, 49' αυτ. Τσαμπούρης - 20', 74' πέν. Μανούσος) (διαιτητής: Κύζας - στο 44' ο Πιπίνης ξάπλωσε τον Ιγκόρ μέσα στην περιοχή και σωστά καταλογίστηκε το πέναλτι. Στο 73' ο Ηλιάδης απέκρουσε σαν τερματοφύλακας με το χέρι και σωστά δόθηκε το πέναλτι στην Καλλονή και αποβλήθηκε ο παίκτης. Στο 85' όμως, ο Μπαϊκαρά ανέτρεψε τον Γιορέντε μέσα στην περιοχή και κακώς δεν δόθηκε το νέο πέναλτι στην Καλλονή - ένα μόνο λάθος αλλά τέτοιο που επηρέασε το αποτέλεσμα)