Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΝΘ-ΑΕΚ 29-25

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ηττήθηκε με 29-25 από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 και έχασε δυο σημαντικούς βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της ΑΕΚ η οποία δεν άντεξε το βάρος των συσσωρευμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ χαλαρά και το σκορ παρέμενε χαμηλό στα πρώτα 10 λεπτά αλλά με την ΑΕΚ να προηγείται με 2-3. Στη συνέχεια όμως κάποια λάθη της, έδωσαν τη δυνατότητα στη ΧΑΝΘ να περάσει μπροστά με 7-5. Παρά το ότι η Ένωση πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ με 10-12, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου κι έμεινε πίσω με 13-12.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν μπήκε καλά στο παρκέ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν και να προηγηθούν με 18-15. Η συνέχεια δεν ήταν καθόλου καλή για την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη, που έδειξε να καταρρέει από τα πολλά προβλήματα, πράγμα που επέτρεψε στους γηπεδούχους να καταφέρουν να ξεφύγουν και να φτάσουν στη νίκη με 29-25, παρόλο που η ΑΕΚ στο τέλος προσπάθησε να πετύχει την ανατροπή και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.