Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Στις 7 το απόγευμα η πορεία της Original

Σήμερα στις επτά το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πορεία που οργανώνει η Original και στόχο έχει να στείλει ένα ακόμα μήνυμα για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της αλλά και να στηρίξει τον απεργό πείνας Πάρη Βάκη που δίνει τον προσωπικό του αγώνα για τέταρτη μέρα.

Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Original στις 17/1:

"Το Δικαστήριο χθες που ο χαφιεδήμαρχος μας ανάγκασε να περάσουμε, πήρε αναβολή για τις 17/6. Παράλληλα κατέπεσαν οι δύο από τις 5 συνολικά κατηγορίες που μας βάραιναν χωρίς καν δίκη. Αυτά στην Αθήνα...

Σε όλη την Ελλάδα ζούμε καταστάσεις άλλων εποχών. Με μια φωνή οι κατά τόπου "σερίφηδες" μας απαγορεύουν κάθε συμμέτοχη σε συγκέντρωση, κάθε παρουσία και μόνον με τη φράση κλισέ "ή στα club σας ή στα κελιά μας"!!

Επειδή όμως το δίκαιο είναι με το μέρος μας, επειδή,παλεύουμε για το μεγάλο μας όνειρο για το δικό μας γήπεδο, στον δικό μας χώρο, επειδή είμαστε ΑΕΚτζήδες (δηλαδή ούτε ρουφιάνοι, ούτε προσκυνημένοι), επειδή ο κ.Τανίδης προχθές στην Ρόδο αλλά και ο Βάκης μας από χθες μας δείχνουν τον έναν και μοναδικό δρόμο, o αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους! Χωρίς να καταλαβαίνουμε ούτε από απειλές, ούτε από δικαστήρια, ούτε από κάθε λογής "δημοκρατικές" διαδικασίες...

Συνεχίζοντας τις δράσεις και τις παρουσίες μας ανά την Ελλάδα, καλούμε την Δευτέρα(19/1) στις 19.00 έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό στα Πατήσια ΟΛΟΥΣ όσους το γήπεδο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας αποτελεί όνειρο και προτεραιότητα, σε ειρηνική συγκέντρωση και πορεία μέχρι τα Άγια χώματα του Ναού μας, φωνάζοντας και απαιτώντας ένα μόνο... ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...!!!

ΥΓ.Είμαστε όλοι Βάκηδες..."