Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η νέα βερσιόν της παραμύθας

Η νέα, βελτιωμένη βερσιόν της… παραμύθας των Συριζαίων λέει πάνω-κάτω τα εξής χαριτωμένα:

Μην ακούτε βρε κουτά που σκούζουν οι υποψήφιοι του κόμματος δεξιά κι αριστερά ο ένας τα μακρύ του κι ο άλλος το κοντό του. Αφού ο Αλέξης, κρύβεται πάντα πίσω από τις λέξεις. Δεν τα πιάσατε τα υπονοούμενά του όταν μίλησε με τους παλαίμαχους; Το είπε ξεκάθαρα: "Η ΑΕΚ δικαιούται να αποκτήσει νέο, σύγχρονων προδιαγραφών γήπεδο στην ιστορική της έδρα και στο φυσικό της χώρο, αντάξιο του μεγέθους και της προοπτικής της κι ενταγμένο αρμονικά σε ένα αναβαθμισμένο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον". Που σημαίνει κατά τους ερμηνευτές των… γραφών, ότι ο Αλέξης, μόλις γίνει πρωθυπουργός, θα συνδράμει την ΑΕΚ να φτιάξει το γήπεδο που ονειρεύεται έτσι όπως το έχει σχεδιάσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Για σταθείτε ωρέ συντρόφια γιατί θα τρελαθούμε. Θα παρανοήσουμε ομαδικώς με την πάρτη σας. Και τότε γιατί όλη αυτή η βαβούρα και τα είπαμε-ξείπαμε; Α, γιατί αν βγει επίσημα από τώρα και πει τέτοιο πράγμα ο αυριανός πρωθυπουργός θα πέσουν οι συνιστώσες να τον φάνε. Αν όμως είναι ήδη πρωθυπουργός θα γίνουν όλοι κοτούλες και θα συναινέσουν στις αποφάσεις και στις επιταγές του. Βλάκες είναι να προκαλέσουν τριγμούς στην κυβέρνηση και να βγουν και οι ίδιοι από την εξουσία;
 
Σα-τα-νι-κό! Ωρέ εσείς είστε φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα. Δηλαδή κάπως έτσι θα την φέρετε και στην Μέρκελ; Ω, ρε Παναγία μου, που σε επικαλείται κατ' αποκλειστικότητα ο Άγγελος της Τούμπας, κάνε κάτι και για μας. Όλοι παιδιά σου είμαστε. Βοήθησέ μας και φώτισε τους αμαρτωλούς να δουν το φως της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Άντε Παναγιά μου, κάνε το θαύμα σου γιατί μ' αυτά που ακούμε και που διαβάζουμε μας βλέπω πραγματικά όλους μας για το ψυχιατρείο!