Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κακόπιστοι και κακοπροαίρετοι παράγοντες

"…Και πραγματικά ερωτούμε την ΚΕΔ: Πότε επιτέλους θα πάνε μια για πάντα στα σπίτια τους άνθρωποι ανίκανοι να διευθύνουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και να δουν τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους; Και μιλούμε για ανίκανους, διότι απλώς δεν έχουμε τις αποδείξεις για να αναφερθούμε σε δόλο. Αν και η τηλεοπτική εικόνα απ' όλα τα παραπάνω παιχνίδια "μιλά" από μόνη της..."

Πρόκειται για απόσπασμα τυπικής ανακοίνωσης ποδοσφαιρικής ομάδας της Σούπερ Λιγκ κατά της διαιτησίας που -κατά την άποψή τους- τους αδίκησε. Και αναρωτιέμαι αν περιμένουν απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα. Ασφαλώς και δεν πρόκειται ποτέ να τους απαντήσει κανένας και το γνωρίζουν, άρα είναι ρητορικό το ερώτημά τους, οπότε ας κάνω μια προσπάθεια να τους απαντήσω εγώ.
 
Ποτέ δεν θα πάνε στα σπίτια τους τα συγκεκριμένα κοράκια αγαπητοί μου. Και δεν θα πάνε επειδή είναι χρήσιμα εργαλεία που κόστισαν πολύ για να τα εκπαιδεύσουν ώστε να μπορούν να φέρνουν σε πέρας επικίνδυνες αποστολές. Δηλαδή για βλάκες τους περνάτε εκεί στην ΚΕΔ να ψάχνουν για άλλους και να κάνουν από την αρχή ένα σωρό έξοδα για να τους εκπαιδεύσουν; Όσο για την ανικανότητά τους στην οποία αναφέρεστε, εσείς εντοπίζετε κάτι τέτοιο. Για την ΚΕΔ είναι άριστοι και εκτελούν πάρα πολύ καλά τα καθήκοντά τους. Έτσι ακριβώς όπως τους έχει υποδειχτεί. Όχι άμα έχετε τα κότσια υπαινιχθείτε κάτι άλλο πέρα από την ανικανότητά τους και μάλιστα χωρίς να έχετε αποδείξεις. Δόλο είπατε; Πώς θα μπορούσαν να έχουν δόλο οι άνθρωποι αυτοί που αφιερώνουν τον εαυτό τους για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάδειξη διεθνώς της ελληνικής διαιτησίας; Ντροπή σας και που σκεφτήκατε κάτι τέτοιο…