Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η πολιτική του "αν"

Υπογράφει ο Κως Άντζελες

Ο υποψήφιος Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, Γιώργος Χιωτίδης, μιλώντας στο Flash Κοζάνης, ανέφερε: "Αν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα, αν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών θα κάνουμε παύση πληρωμών. Κι αν χρειαστεί προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα!".

Μάλιστα, όταν ο συνομιλητής του ανέφερε ότι ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα με τη δραχμή ο κ. Χιωτίδης ανέφερε "Με τη μετάβαση στη δραχμή ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα, αλλά για 1-2 χρόνια. Εδώ μιλάμε για μια θηλιά που μας έχουν βάλει στο λαιμό για 50 χρόνια".
 
Σωστός ο παίκτης. Αν χρειαστεί, λέμε αν, ρίχνετε και κανένα πόλεμο με την Τουρκία, έτσι για να αποκλιμακωθεί η οικονομική κρίση βρε αδερφέ. Ή να έχεις θέσεις ή να μην έχεις. Με ένα "αν" πορευόμαστε και ό,τι κάτσει. Μπίλια είναι και γυρίζει.
 
Πάντως τον έχουν σαλτάρει τον Τσίπρα όλοι αυτοί που ανοίγουν το στόμα τους και πετάνε όποια μπαρούφα τους κατέβει στο κεφάλι. Χιωτίδης, Ραχήλ Μακρή, Δρίτσας, Κριτσιωτάκης, Φίλης, Βασιλόπουλος, Τσουκαλάς, και πόσοι άλλοι. Ο καθένας και ένα βιολί και παίζει τον σκοπό του. Ο θεός να βάλει το χέρι του, αν βγουν κυβέρνηση, που τότε θα πρέπει να συμφωνήσουν μεταξύ τους σε μια σειρά από πράγματα. Και όπως το πάνε δεν μοιάζει και πολύ πιθανό κάτι τέτοιο...