Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ειδησεογραφία της συμφοράς

 
- Εβδομάδα που ξεκινάει με ειδήσεις όπως ότι τάσσεται ο Γκουσγκούνης υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ή για τον χαμό που έγινε με το εμπριμέ εσώρουχο του Μαζουάκου, σε κάνουν να ψάχνεσαι αν νιώθεις κανένα πόνο στο μάτι και δεν το έχεις καταλάβει.

- Απτόητοι όμως οι κυνηγοί της ειδησεογραφίας, συνεχίζουν να σε χτυπούν αλύπητα με την τάχα μου παραποίηση των δηλώσεων της Ραχήλ Μακρή για την κοτσάνα που αμόλησε για το τύπωμα 100 δις ευρώ από το νομισματοκοπείο! Όποιος αντιλαμβάνεται από τον αντίκτυπο των δηλώσεών του ότι έχει πει μαλακία, πάντα στο τέλος βγαίνει θύμα παραποίησης των δηλώσεών του από τους κακούς δημοσιογράφους.

- Συνεχίζεται η ενημέρωση με τις δύο δασκάλες στην Αμερική, 38 και 30 ετών, που έκαναν έρωτα με 18άρηδες μαθητές τους! Τρελάνετέ μας τώρα ότι τα αποπλάνησαν τα… "ανήλικα". Εδώ οι πατεράδες πάνε τους κανακάρηδές τους στις πουτάνες από τα 15 και από τα 16 και οι δασκαλίτσες που προθυμοποιήθηκαν να τους γλιτώσουν από τα έξοδα και να κάνουν άντρες τους παιδοβούβαλους μαντραχαλάδες τους να πάνε στη φυλακή; Λέει; Δεν λέει.

- Έξαλλοι λένε ότι είναι στον Παναιτωλικό με την διαιτησία του Δημητρόπουλου στο Καραϊσκάκης. Και είναι είδηση αυτή ρε σεις Δευτεριάτικα; Πού την βλέπετε την είδηση; Το αντίθετο θα ήταν είδηση. Να έκανε τα όργια ανάποδα ο Δημητρόπουλος και να φώναζε ο μπάρμπα Σάββας! Άλλωστε σε όλες τις σχολές δημοσιογραφίας διδάσκεται ότι είδηση δεν είναι όταν ένας σκύλος δαγκώσει έναν άνθρωπο αλλά όταν ένας άνθρωπος δαγκώσει ένα σκύλο!

- Εκείνο το γκνου το θυμόσαστε που έκανε ντου στον αγώνα Παναχαϊκής-ΑΕΚ και πήγε να πουλήσει τσαμπουκά στον επόπτη; Που τάχα μου ήταν και Γενικός Αρχηγός της ομάδας της Πάτρας, κάποιος Πόπης (άκου Πόπης ο… άντρακλας) Τσιριμπής, στέλεχος των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού με αναρτήσεις στο facebook υπέρ των γαύρων; Σήμερα ανακοινώθηκε η τιμωρία του. Δυο μήνες μετά! Του έκοψαν, λέει, την πουτίγκα για τρία συνεχόμενα βράδια! Του κακού παιδιού! Τιμωρήθηκε σήμερα με έναν μήνα απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο. Χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ Παναχαϊκή. 400 ευρώ στην Παναχαϊκή και 300 ευρώ στο γκνου. Τώρα γελάτε ελεύθερα…

- Παραλίγο να τις αρπάξουν, λέει, οι ποδοσφαιριστές του Άρη, από εξαγριωμένους φιλάθλους. Αυτά είναι ζόρικα επαγγέλματα ρε συ Σπύρο Σούλη, όχι τα ξενέρωτα που μας δείχνεις. Άμα έχεις κότσια ντύσου για μια μέρα ποδοσφαιριστής του Άρη και δοκίμασε να πας στο σπίτι σου!

- Τρώγονται ένα χρόνο τώρα για την ταυτότητα αλλά και το φύλο του νεκρού της Αμφίπολης. Άντρας να είναι ή γυναίκα; Πρόκειται για την Ολυμπιάδα; Και ξαφνικά μας προέκυψε ολόκληρο τσούρμο από άντρες, γυναίκες μέχρι και παιδιά! Πέντε μαζί ήταν θαμμένοι στη σαρκοφάγο! Άλλος καμένος, άλλος πληγωμένος, άλλος μπρούμυτα, άλλος ανάσκελα. Λες και τους είχαν ξεφορτώσει σε ομαδικό τάφο…

- Δεν είναι ειδησεογραφία αυτή για την πρώτη μέρα της εβδομάδας. Είναι να 'χαμε να γράφαμε για να γεμίζουν οι σελίδες των εφημερίδων και των σάιτ. Και μάλιστα της τελευταίας εβδομάδας πριν από τις πιο κρίσιμες εκλογές μετά την μεταπολίτευση. Για σοβαρευτείτε και δώστε λίγη τροφή στον λαό…