Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Παίκτης διαφοράς ή... τίποτα

Τα ίδια έγραφα και με την περίπτωση του Αλεχάντρο και ευτυχώς τον… γλιτώσαμε. Είναι δυνατόν να έρθει στην ΑΕΚ κάποιος Κρισάντους από κάποια Σίβασπορ της Τουρκίας, η οποία μάλιστα τον άφησε ελεύθερο κι εγώ να πανηγυρίζω για τον παιχταρά που πήραμε; Ήξερα ότι η ΑΕΚ έχει αλλάξει σε όλα τα επίπεδα. Κρισάντους και Φουρτάδους έφερνε ο Αδαμίδης. Να μη τα ξαναλέμε και κουραζόμαστε μόνοι μας. Καλύτερα να πάμε με Μπρέσεβιτς, Ντακόλ και Τσεβά μέχρι το καλοκαίρι. Και με αυτούς θα πηγαίναμε αν δεν προέκυπταν δύο ζητήματα στην πορεία.

Το ένα είναι το κύπελλο. Αν περάσουμε την Κέρκυρα μπαίνουμε στους 8 και εκεί πια θα έχουμε μπροστά μας για να κάνουμε το μεγάλο μπαμ, να αντιμετωπίσουμε όλους κι όλους τρεις αντιπάλους. Και φυσικά θα είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν. Συνολικά δηλαδή θα έχουμε να δώσουμε πέντε κρίσιμους αγώνες. Για αυτούς τους πέντε αγώνες θα τον χρειαστούμε ουσιαστικά τον έμπειρο γκολτζή. Δύο προημιτελικούς, δύο ημιτελικούς και τον τελικό.

Το δεύτερο ζήτημα που προέκυψε και που κάνει πιο επιτακτική την απόκτηση φορ, είναι οι πολλοί και μακροχρόνιοι τραυματισμοί. Και ο Μπρέσεβιτς και ο Ντακόλ αλλά και ο Τσεβάς χτύπησαν και έμειναν για πολύ καιρό εκτός ομάδας. Ευτυχώς τώρα είναι καλά και οι τρεις και ας ελπίσουμε να μην αντιμετωπίσουν άλλο πρόβλημα στο μέλλον. Θέλει σκέψη, λοιπόν, η όποια κίνηση πρόκειται να γίνει.
 
Αν μιλάμε για παίκτη που σίγουρα θα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε και ο οποίος θα υπολογίζεται και για του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ, έχει καλώς. Αν είναι να πάμε σε μια προσωρινή λύση μέχρι το καλοκαίρι, ίσως να είναι καλύτερα να μείνουμε με αυτούς που έχουμε. Κάθε παίκτης που θα έρχεται από εδώ και μπρος στην ΑΕΚ πρέπει να είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά σε σχέση με εκείνους που υπάρχουν ήδη. Αλλιώς καμία μεταγραφή δεν θα έχει νόημα…