Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

15 Μαΐου 2014. Τρεις μέρες πριν από την διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και 10 μέρες πριν από τη διεξαγωγή των επαναληπτικών εκλογών σε δήμους και περιφέρειες. Ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα δημοσιεύματα που επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαράθεση τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο της ΑΕΚ (και τότε):

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ΑΕΚ δικαιούται και πρέπει να κατασκευάσει το νέο γήπεδό της στο οικόπεδο που της έχει παραχωρηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κατατεθεί και συζητηθεί στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο θα στηρίξει τη κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και, εφόσον χρειαστεί, θα υποβάλλει βελτιωτικές προτάσεις για τη πλήρη διασφάλιση των συμφερόντων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και για τη καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προβεί ούτε προτίθεται να προβεί σε καμιά ενέργεια ή πολιτική πρωτοβουλία κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ως εκ τούτου αποδοκιμάζει πλήρως όσα δημοσιεύματα, απ' όπου κι αν προέρχονται, επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαλότητα τον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με τον κόσμο της ΑΕΚ και τους κατοίκους της περιοχής. Αυτά τα δημοσιεύματα θεωρούμε ότι εξυπηρετούν και προωθούνται από συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και υπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, εν' όψη των κρίσιμων εκλογών του Μαΐου, στις οποίες ο Λαός μας έχει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου και για την απομάκρυνση της τρόικα και των μνημονίων της καταστροφής".
 
Αυτά τα έλεγαν παραμονές των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Τη συνέχεια την ξέρετε. Καταψήφισαν το νομοσχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ, κατέθεσαν προσφυγές εναντίον του νόμου και εναντίον του γηπέδου, αποφάσισαν ότι δεν πρόκειται να δοθεί φράγκο για το γήπεδο και κατέληξαν να πουν ότι θα της πάρουν το οικόπεδό της και θα χτίσουν εκείνοι δημοτικό στάδιο! Μνημείο αξιοπιστίας, καθαρού λόγου και τήρησης των υποσχέσεων που οι ίδιοι έδιναν προεκλογικά! Και ελπίζουν κάποιοι αφελείς ότι αυτή τη φορά θα πράξουν διαφορετικά και θα αφήσουν την ΑΕΚ να φτιάξει το γήπεδό της. Είναι σα να έχουν πάει να δουν σε επανάληψη μια ταινία στον κινηματογράφο και περιμένουν ότι αυτή τη φορά το τέλος θα είναι διαφορετικό!